Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Over Leslee.nl

Leslee.nl Zilveren sieraden is een webshop met een bonte verzameling sterling zilveren sieraden, veelal gecombineerd met duurzame en natuurlijke materialen zoals edelstenen, parels en schelpen, afkomstig uit landen als India, Indonesië en Thailand. Een kleurrijke en tijdloze collectie met voor ieder wat wils, stuk voor stuk prachtige sieraden om jezelf of een ander cadeau te geven. 


Leslee.nl Zilveren sieraden is ontstaan vanuit mijn passie voor kleding, sieraden, reizen en de behoefte aan bijzondere en unieke producten. Altijd op zoek naar dat ene kledingstuk of dat unieke sieraad, waar dan ook ter wereld. Mijn jarenlange werkervaring in de modewereld en gedegen productkennis maakt deze shop compleet. Graag deel ik deze kennis en ervaringen nu met jou!


Leslee.nl Zilveren sieraden staat voor:


-Betaalbare en unieke sieraden

-Duurzame en huidvriendelijke materialen zoals sterling zilver, halfedelstenen en schelpen

-Eenvoudig online bestellen en betalen

-Gratis verzending

-Snelle levering


Heel veel plezier gewenst met het uitzoeken van jouw sieraad, 


Liefs, Leslee
Ps. Wil je de collectie graag in het echt zien? We zijn regelmatig te vinden op evenementen zoals beurzen en braderieën, kijk onder het kopje 'Evenementen' voor actuele informatie.


Ook is er de mogelijkheid om een sieradenparty te boeken, een gezellige middag of avond shoppen in je eigen huis, met persoonlijk advies en alle mogelijkheden om te kijken en te passen. Meer informatie vind je onder het kopje 'Sieradenparty'.
 

 


Leslee.nl door ProShops